314 контрактників розпочали навчання у теруправлінні “Північ”

Опубликованно: 26 января 2010 Рубрика: Район
2232 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

314 кандидатів на проходження військової служби за контрактом, відібраних територіальними центрами комплектування Територіального управління “Північ” Сухопутних військ ЗС України, розпочали підготовчі курси у 10 навчальних центрах Збройних Сил України. Як повідомив начальник центру особового складу Територіального управління “Північ” полковник Сергій Чубич, кандидати на проходження військової служби за контрактом розпочали опанування військових спеціальностей у 10 навчальних центрах Збройних Сил України, які знаходяться у містах Полтаві, Севастополі, Харкові, Житомирі, Миколаєві, Кіровограді та Кам’янець-Подільському а також смт Дівичках та Десні.


У першому кварталі цього року Харків є лідером серед інших обласних центрів, що входять до зони відповідальності Територіального управління, за кількістю відібраних контрактників для проходження навчання.

- У навчальні центри ми направили громадян, які не проходили строкову військову службу, а також сержантів і солдат запасу, чиї військово-облікові спеціальності потребують перепідготовки, - зазначив полковник Сергій Чубич.

Також полковник Сергій Чубич повідомив, що особовий склад підпорядкованих територіальних центрів комплектування вже приступив до відбору чергових кандидатів для підготовки у навчальних центрах у другому кварталі поточного року.


ЧТ, 18 апреля 2024, 17:48 Курс НБУ: USD , EUR , RUR