Котелевському дільничному інспектору міліції вручили новий автомобіль

Опубликованно: 26 января 2010 Рубрика: Район
2268 0 0 1 Размер шрифта: Добавить в закладки:

У службі дільничних інспекторів міліції Котелевського райвідділу міліції справжня подія: одному з співробітників відділу вручили новий службовий автомобіль. Ключі від ВАЗу-2109 лейтенанту Юрію Гетьманенку у п’ятницю передав сам очільник полтавської обласної міліції генерал-лейтенант Михайло Цимбалюк, який того дня відвідав РВ УМВС. Юрій Гетьманенко обслуговує, до речі, без помічника, південну і південно-східну територію Котельви, на якій проживають близько 4 тисяч чоловік. Правоохоронець користувався майже історичною автівкою, що дісталася йому від попередників.


Старому «жигулю» через кілька років можна було б «святкувати» двадцятирічний ювілей.

― Машина вже, їй-Богу, на чесному слові трималася, але ми, як тільки могли, її лагодили ― все ж таки краще на такій, аніж без ніякої, ― каже молодий лейтенант про старий автомобіль. ― Але що з старої техніки візьмеш? Скільки в неї не вкладуй, а вона все одно сиплеться. Якби зиму доїздила, то вже було б і добре.

На новому службовому авто дільничного можна побачити здаля ― на транспорт нанесена атрибутика служби дільничних інспекторів міліції та номер телефону довіри.


ПТ, 26 апреля 2024, 13:41 Курс НБУ: USD , EUR , RUR