Крадій з 35-річним стажем відсидки «проколовся» на крадіжці автомагнітоли

Опубликованно: 22 января 2010 Рубрика: Район
958 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Працівники Октябрського РВ міліції затримали на гарячому чоловіка, який намагався викрасти з автомобіля магнітолу по вулиці Боровиковського, що у мікрорайоні Сади-3. Чоловік так «сконцентрувався» на злочині, що й незчувся, коли спрацювала сигналізація і перед очима постали люди у формі. Свою життєву історію 59-річний затриманий розповідав уже в райвідділі слідчому. 35-річний тюремний стаж та 9 судимостей давалися взнаки і у словарному запасі, й нестриманому бажанні повернутися на зону.


«Я там народився, - говорив чоловік, - моя мати відбувала покарання у той час, коли була мною вагітна. Потім інтернат, перша крадіжка у 17 років, перша судимість. З того й усе почалося. Мені нічого їсти, роботи немає, живу у Новосанжарському районі, бачили б ви мою хату. От і вирішив, що можна у такий спосіб підзаробити. У місто виїздив і раніше, а от затримали саме цього разу»

Автомагнітолу планував здати гривень за 150, а от шкоди водіям завдав чималої.

 «На даний час ми перевіряємо причетність вказаного чоловіка до скоєння інших подібних злочинів у Полтаві, - говорить начальник Октябрського РВ міліції Анатолій Гриценко. - Проти затриманого порушено кримінальну справу за фактом крадіжки, ст. 185 Кримінального кодексу України».


СР, 1 мая 2024, 23:33 Курс НБУ: USD , EUR , RUR