Новосанжарській РДА погрожують повибивати вікна

Опубликованно: 22 января 2010 Рубрика: Район
1098 0 0 1 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Причина – борги водіям та членам виборчих комісій у районі. Як повідомив Новинам Полтавщини голова дільничної виборчої комісії №58 ТВО №158 (Новосанжарський р-н) Сергій Коба, їм доcі не повернули кошти (талони) на бензин, який вони витратили під час роботи у дільничних комісіях, та не заплатили заробітну плату за січень людям, які працювали на постійній основі. «Зараз на морозі, звичайно, дуже не помітингуєш. Проте, як потепліє, то, думаю, що люди в будівлі РДА просто вікна повибивають», - сказав він.


Сергій Коба головою дільничної виборчої комісії працює вже втретє. Каже, на жодних виборах таких проблем не було, навпаки – талони на бензин давали наперед: «Оце, мабуть, останній раз, що я є головою. Більше не схочу».
Водієві, який возив Сергія Кобу в окружну виборчу комісія, що в Карлівці (за 72 км.), винні щонайменше 70 л. бензину (510 грн.). І це при тому, що за амортизацію автомобіля не платять. За його словами, така ж фінансова ситуація в усіх дільничних комісіях району.
Сергій Коба розповів, що голови дільничних комісій Новосанжарського району збиралися під РДА, аби дізнатися про долю талонів на бензин та оплату праці голів і членів комісій за січень. «Саме у цьому приміщенні сиділа бухгалтер, яку прислали з Карлівки. Вона завідує фінансовими питання під час виборів. Але зараз її там немає. А що ж робити нам? Хто поверне гроші? Люди бояться, що їх просто кинули», - обурюється Сергій Коба.
Буквально щойно йому зателефонували колеги з інших дільниць, сказавши, що гроші, начебто, вже є. Проте видавати їх будуть уже з понеділка. Тоді ж, пообіцяли, буде і бухгалтер.


ПТ, 19 апреля 2024, 3:35 Курс НБУ: USD , EUR , RUR