Полтавці будуть їздити у громадському транспорті за єдиним проїзним квитком

Опубликованно: 20 января 2010 Рубрика: Район
936 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Із особливостями системи безготівкової оплати у громадському транспорті Полтави на семінарі-презентації у міськвиконкомі знайомили перевізників. Презентовані тут пристрої давно працюють у Європі і зарекомендували себе з кращого боку. Подібне нововведення буде першим в Україні. Головна його мета – зручності й економія для пасажирів (при пересадках треба буде платити один раз), стовідсотковий контроль за фінансовими потоками галузі, сприяння прибутковості всіх маршрутів та відмова у майбутньому від кондукторів.


Пасажиру при вході варто буде лише провести єдиним проїзним квитком, що теж є необхідним компонентом задуму, по так званому валідатору – їх у автобусі встановлять два. Передбачено заходи жорсткого контролю за оплатою.

У рамках змін у транспортній сфері, ініційованих міською владою, на сьогодні вже оптимізовано кількість маршрутів, розпочато встановлення геонавігаторів. Серед планів – перехід на схему Головного («кільцевого») маршруту для покращенні транспортного обслуговування полтавців.


ВТ, 7 мая 2024, 4:58 Курс НБУ: USD , EUR , RUR