Полтавців запрошують взяти участь у конкурсі малих грантів «Молодь діє»

Опубликованно: 22 января 2010 Рубрика: Район
1041 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій оголошує конкурс малих грантів «Молодь діє». Проводять його у рамках проекту "Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей" за підтримки Національного фонду підтримки демократії. Мета конкурсу: Розвиток та підтримка громадських ініціатив в районах Полтавської та Черкаської областей України, долучення громади до вирішення локальних проблем та розвитку активності в невеликих містах та селах.


Пріоритет надаватиметься проектам, які спрямовані на: розвиток та підтримку молодіжних ініціатив в сільських населених пунктах та районних центрах, розвиток міжсекторної співпраці між владою, бізнесом та громадськими організаціями, розвиток волонтерського руху, вирішення проблем територіальної громади. Усі проекти мають бути реалізовані у термін з 01 березня по 20 травня 2010 року.
Заявка повинна бути надіслана в електронному вигляді на e-mail: kmkmo@rambler.ru, або за адресою:  Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, вул. Шевченка, буд.19/3, м. Кременчук Полтавської області, 39600 з приміткою «Конкурс малих ґрантів».


ПТ, 26 апреля 2024, 8:38 Курс НБУ: USD , EUR , RUR