Полтавський «Контрабас» виступив на дніпропетровських вечорницях (фото)

Опубликованно: 20 января 2010 Рубрика: Район
1017 0 0 7 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Нещодавно полтавський гурт «Контрабас» повернувся з Дніпропетровська, де в арт-студії «Сонце» виступив на Етно-ф'южн вечорницях. Це був другий дубль вечорниць із вертепом. Перша частина відбулася 19 грудня. Тоді через складні погодні умови не всі музиканти змогли доїхати до Дніпропетровська. Замело і полтавський «Контрабас». Цього ж разу погода хлопцям не завадила. Вони виконали годинну програму, у яку ввійшли вже знайомі пісні, кавер-версії на слова Сергія Кузьмінського із гурту «Брати Гадюкіни» та нові композиції, які у Дніпропетровську прозвучали вперше.


Виступали контрабасівці  утрьох: Сергій Буланий (вокал, гітара), Макс Михайліченко, який узяв до рук бас-гітару та Ярослав Дем’яненко (народні барабани, дримба). Їхній виступ був завершальний.
Як розповів Новинам Полтавщини Ярослав Дем’яненко, на вечорниці їх уже вкотре запросила мистецька агенція «Арт-Вертеп» та його очільник Тимофій Хом’як, який зі своїм гуртом «Вертеп» теж виконав пісні з нового альбому. Окрім цього, присутні могли перейнятися автентичним співом та навчитися вправно танцювати разом з київським гуртом «Божичі».
Для усіх бажаючих у рамках мистецької акції провели майстер класи з боді-арту, вишивання, створення ляльок-мотанок. Дійство закінчилося етно-дискотекою.

P.S. 31 січня Контрабас у тісному контрабасовому колі  святкує своє 4-річчя.

Фото з сайту Арт-Вертеп


ЧТ, 18 апреля 2024, 17:59 Курс НБУ: USD , EUR , RUR