П’яний малоперещепинець «пожартував» з міліцією

Опубликованно: 20 января 2010 Рубрика: Район
1097 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

До Новосанжарського райвідділу міліції телефонував житель Малої Перещепини. Чоловік повідомив, що в центрі села на магазин скоєно розбійний напад, і попрохав вислати на місце події правоохоронців. Міліціонери вислухали заявника, однак у них виник сумнів у правдивості його слів. Чоловік перебував явно у нетверезому стані, лаявся. Також було чути голос жінки – напевно, продавщиці магазину: «Куди ти дзвониш?! Ти здурів, чи що?». Чоловік же, аби остаточно переконати співрозмовників у достовірності виклику, навіть назвав своє прізвище, ім’я та по-батькові. Коли міліціонер уточнив – хто ж саме здійснив напад на магазин, чоловік несподівано відповів: «Я…».


На тому розмова закінчилась. Згодом цей же чоловік зателефонував до чергової частини ще раз. Він попрохав не висилати до Малої Перещепини оперативну групу, бо, як пояснив, ніякого нападу не було. Щодо свого попереднього дзвінка,  чолов’яга заявив, що нічого не пам’ятає.
Міліціонери таки виїхали до Малої Перещепини, де відшукали горе-жартівника і провели із ним профілактичну бесіду.  Як з’ясувалося у ході розмови, чоловік добряче випив, зайшов до магазину і вирішив повеселити таким дивним чином продавців та покупців.
Як повідомляють у ГУ МВС в Полтавській області, малоперещепинського жартуна притягнуто до адміністративної  відповідальності за хуліганство та за неправдиве повідомлення про злочин. Чоловік скоріш за все відбудеться адміністративним стягненням, тобто штрафом, розмір якого визначить суд.


ВТ, 7 мая 2024, 6:48 Курс НБУ: USD , EUR , RUR