Стас Шурінс: бачу себе негативним фантастичним героєм, який випускає блискавки (фотогалерея)

Опубликованно: 22 января 2010 Рубрика: Район
1010 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Про свою мрію зіграти роль негативного героя з надзвичайними здібностями розповів в інтерв’ю Новинам Полтавщини переможець проекту «Фабрика зірок 3» Стас Шурінс. Сьогодні фабриканти для полтавців відпрацювали підряд два концерти в ПД «Листопад». Близько сотні фанатів просто атакували службовий вихід, заглядаючи у вікна гримерок – а раптом, у ньому з’явиться образ знайомого та улюбленого співака, за якого вболівав протягом всієї «Фабрики». Фанати скандували «виходьте!», «Борисенко»!», «Шурінс!», «Еріка!»… та пищали і шуміли як могли, аби привернути увагу. У перерві між концертами Новинам Полтавщини вдалося поспілкуватися з переможцем проекту.


Нижче розміщуємо інтерв’ю.

Що було для тебе найскладнішим на «Фабриці зірок 3»?
- Неможливість спілкування з рідними та близькими людьми – це найбільш складно. Також – підйом у 7:00 )))

З ким із зірок шоу-бізнесу найбільше сподобалося спілкуватися, працювати?
- Я спілкувався з Лолітою, з Поліною Гагаріною, з Тіною Кароль. Загалом, найбільш епатажна і така, що заганяє в ступор - це Лоліта. Справа не у тому, що вона зіркова, а у тому, що вона, будучи зіркою такого масштабу, залишається звичайною, простою людиною. Вона з нами спілкувалася, як зі своїми дітьми. Під час підготовки номеру з Іриною Крістіною Лоліта враховувала кожний момент. Жінка - просто мега. Вона, мабуть, найбільше з усіх мені сподобалася. Тіна Кароль, безумовно, – теж. Я був її прихильником ще  до того як потрапив на «Фабрику».

Яка твоя найбільша мрія?
- Мрія – стати великим артистом. Звичайно, щоб мене не розлюбили після закінчення туру. А ще – записати альбом, зняти кліп, фінансово допомогти сім’ї.

Ким мріяв стати у дитинстві? Чи хотів пов’язати своє життя зі співом?
- О!.. У дитинстві я взагалі ніким не мріяв стати. До школи та до університету ходив лише тому, що треба, а не тому, що хотів. Просто розумів, що маю отримати диплом про освіту, бо без цього складно у житті. Мама казала: було б непогано, якби ти був дантистом,  тоді я говорив: о, так, я хочу бути дантистом. Дитина завжди хоче догодити матері, тому я так і казав. Якби мама сказала, що хоче бачити мене пожежником, то, мабуть, я б теж пожежником вирішив бути. А, як такої, мрії у мене не було.
Коли я потрапив на «Фабрику», вирішив, що я не випадково і не даремне сюди прийшов – треба реалізувати шанс.
Все буде добре. Рік я розпочав з великої перемоги. Сподіваюсь так його і провести.

Окрім співу, чим би хотів ще займатися? Чи хотів би спробувати себе у ролі, приміром, телеведучого, актора?
- Я б хотів, мабуть, знятися у якомусь фантастичному фільмі. Я бачу себе таким негативним героєм, який володіє неймовірним розумом, якимись паранормальними здібностями: блискавки з рук.. і таке інше. Я просто люблю фентезі, тому і бачу себе фантастичним героєм.

Чи маєш ти музичну освіту? Плануєш здобувати?
 - Музичної освіти немає. Поки що я зосереджений на втіленні своєї мрії, а все решта уже прийде саме.

Чи складно було проходити кастинг?
- Складно було те, що до інших учасників приходили рідні, близькі. Вони хоч якось знали місто… А я – у чужій країні, не зручно… Хоча місто мені дуже подобається. Я хотів би тут жити. Загалом, і залишуся жити. У підсумку, як засвідчило глядацьке голосування, моя приналежність до Латвії ніяк не вплинула на перемогу.

Багато говорять про пару: Стас Шурінс+Еріка. Скажи, які ж усе-таки стосунки між тобою та Ерікою? -
Ми особливо свої стосунки не приховуємо, як дехто( не називатимемо їх імен). Зараз у нас стосунки на початковому етапі – квітково-цукерковий період. Намагаємося якомога більше часу разом проводити. У нас - романтика…

Чи дуже втомлюєтеся на концертах? Як витримуєш такі фізичні навантаження від частих концертів: учора – Кременчук; сьогодні – два концерти підряд у Полтаві. Як відпочиваєш? -
Загалом, учора особливо не втомилися. Хоча, втомилися, звичайно, але зал дуже заряджає. Особливо, коли не споживацький зал, а такий, що віддає енергію. Тобто – ти даєш одну порцію, а тобі - втричі більше повертається. Це дуже чудово, насправді.
Особливо не втомилися, бо це лише третє місто. Проте відчуваю, що скоро всі будемо вижаті, як лимони.
А як відпочиваю? – Приїжджаю в готель, п’ю чай з лимоном і - спати. Помитися, звичайно, зняти грим…

Які тобі подарунки, переважно,  дарують фанати? Куди їх діваєш потім, адже збирається чимало? - 
Дарують переважно іграшки, дуже багато іграшок: слоненят, мишенят, кошенят, зайченят… Десь після сьомого тижня «Фабрики зірок 3» ми зібрали всі іграшки і відвезли їх у дитячий будинок. Фанатам не треба ображатися через це. Ми отримали від подарунків радість і її вони можуть принести комусь іще. Це теж дуже чудово я вважаю.

Чим би ти міг пожертвувати задля успішності,
кар’єри? - Я уже пожертвував своїми попередніми стосунками… І це відбулося не тому, що так треба було. Просто так вийшло. Думаю, деякі речі будуть мені просто непідвладні.
На даний час я жертвую спілкуванням з сім’єю, не може маму обійняти врешті-решт. Але нічого, спочатку треба завоювати собі ім’я, а вже потім до неї їздити хоч щотижня та її сюди привозити.

Чи вдалося подивитися Полтаву? Що здивувало, сподобалося? -
Cподобалося те, що це дуже затишне місто. Я не знаю на скільки воно велике, бо по всьому місту ми не проїхали, але мене дуже обрадував готель – найкращий з тих, що у нас були. Зал шикарний, люди – теж, бо наш перший концерт пройшов, скажімо, не дуже жарко. Люди вели себе спокійно. А тут уже на першому концерті хлопці та дівчата «дають жару». Це гарний знак!

P.S. Як повідомив концертний директор «Фабрики зірок 3» Андрій Мурло, організатори туру готують ще додаткові концерти - десь через місяць фабриканти знову будуть у Полтаві.

Переглянути фотогалерею з заходу тут! (для перегляду необхідний сучасний браузер - Inte1et Explorer 8, Mozilla 3, Opera 10, Apple Safari 4).


СБ, 20 апреля 2024, 6:54 Курс НБУ: USD , EUR , RUR