Учасник шоу «Танцюю для тебе» розповів про цікавинки проекту та стосунки з партнеркою (фотогалерея)

Опубликованно: 20 января 2010 Рубрика: Район
865 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Нещодавно на каналі «1+1» закінчився другий сезон проекту «Танцюю для тебе». 9 українських зірок шоу-бізнесу та спорту разом з талановитими танцюристами змагались за здійснення мрій маленьких талановитих дітей. Напевно, чимало й полтавців щосуботи збиралися біля екранів, щоб подивитися це шоу, адже серед учасників «Танцюю для тебе» був і житель Полтави Олександр Охріменко. Він танцював у парі з телеведучою каналу «1+1» Лідією Таран за мрію маленької винахідниці Вікторії Вечірко.


Їхня пара запам’яталась глядачам частим потраплянням на дуель та оптимізмом. Зараз 23-річний Олександр проживає у Києві, де ми й зустрілися з ним, щоб поцікавитись його життям під час і після проекту.

Як ти потрапив на цей проект? Що запам'яталося?
На проекті було класно. Був кастинг, який я пройшов. Мені про нього розповіли тренери Рагуліни. Вони сказали, що я і ще одна дівчина з клубу поїдемо до Києва. Хоча зараз вони, начебто,  ображаються за те, що я пішов з клубу заради шоу і подальшої кар'єри. Спочатку не дуже хотілося їхати до Києва на той кастинг. Але потім  я про це задумався, тим більше, що мама теж говорила, щоб поїхав і спробував.
Кастинг був 2 дні на кіностудії ім. Довженка. У перший день вибрали 22 людини, у другий день – 20. А, загалом, було близько 340 осіб.
Виявляється, на кастинг треба було приїжджати вже з готовим танцем, але я цього не знав. Дізнався вже від тих, хто заходив переді мною. Ну, я швидко пригадав Румбу і затанцював її.  Там ще розпитали як у мене з іншими напрямками, попросили станцювати ще щось. Тому ще виконав танець з капелюхом.
Потім оголосили імена 42 осіб. Ми зраділи, але згодом виявилось, що з цих 42 виберуть ще 9. Сказали, що зателефонують, якщо ми пройшли далі. Я  поїхав додому. Чекав, чекав, чекав... Потім мені зателефонували  десь на початку серпня і сказали, що пройшов. Радощів, звичайно, було дуже багато.

Як тебе познайомили з Лідою Таран? Скільки у вас часу йшло на тренування? Чи спілкуєтеся ви з Лідою зараз? І чи не ревнував чоловік її до тебе під час проекту?

Нас познайомили після того, як вибрали. Потім через кілька днів була фотосесія для проекту. Наприкінці серпня вже почали займатися. Враження з самого початку були дуже позитивні, оскільки Ліда весела і оптимістична людина. Тренувалися ми мало не з ранку до вечора. Це було у наших інтересах. Правда, коли у Ліди були записи програми «Сніданок з 1+1», то першу половину дня вона була зайнята. Звичайно, ми спілкуємося і зараз, в основному по смс. Якщо вже давно не бачилися, то зустрічаємося. Щодо Андрія Доманського, то, як я зрозумів, він ревнував. Принаймні, з розповідей Ліди, це було так. Вона, звичайно ж, пояснювала йому, що танці танцями, а життя сімейне - перш за все. Тим більше, що у них є маленька донечка.

Коли судді вас відправляли на дуель, чи багато знайомих надсилали за вас смс?
Батьки надсилали, знайомі. Наприклад, одна дівчина, яка танцює в клубі «Акцент» у Палаці піонерів, відправила за нас 500 смс.

А де ти жив під час проекту?

Для нас винаймали квартиру. Щоправда, жив я у ній один, бо решта учасників шоу були місцевими.

Як у тебе склалися стосунки з учасниками шоу?

Загалом, зі всіма стосунки були хорошими і такими й залишилися. Щоправда, спочатку ми були не балакучими, поки всі приглядалися і знайомилися один з одним. Ні у кого не було зоряних хвороб, всі були дуже природними. А коли роз'їжджалися, то вже мало не плакали. Просто і Аня Безсонова, і Фагот, і Ліда Таран, і всі інші зірки не страждають зірковою хворобою, а навпаки є щирими та відкритими людьми.
А ви спілкуєтеся після проекту з Вікою Вечірко, вашою підопічною?
Звичайно спілкуємося! Ми у контакті з її братом списуємося, з нею по смс спілкуємося, телефонуємо. Іноді ходимо разом з Вікою та Лідою гуляти. Я запитував у інших учасників шоу, то далеко не всі до цих пір спілкуються зі своїми підопічними.
Взагалі , я дуже радий, що потрапив на це шоу. Воно змінило моє життя.  Сподіваюся, що попереду ще більше приємних сюрпризів. Головне - не боятися.

Чи були кумедні випадки на проекті?

Мені запам'яталося, і це смішило всіх, що спонсором нашим був чай. Його наливали у всіх залах у всі чашки, але його так ніхто і не пив. Всі пили інший чай.

Чим займаєшся зараз? Чи вважаєш себе зіркою?

Зараз я живу у Києві у друга. Займаюсь продовженням своєї танцювальної кар’єри.  Практично всі танцюристи шоу «Танцюю для тебе-2» збираються об’єднати свої сили і зробити студію танцю. Ми хочемо відкрити студію, в якій буде декілька шкіл. Наприклад, «Школа Костецкого», «Школа Колесніченко» і т.д. Буде багато бальників  та інші стилі. Ми хочемо навіть відкривати такі школи по всій Україні. Вже почали це робити. У нас в Києві вже є 5 студій, де ми можемо займатися. Загалом,  мета цього задуму –  кожного місяця брати одного найстараннішого і найталановитішого учня і виконувати його мрію.  Ми вже на комп'ютері приготували презентацію цього проекту і шукаємо спонсорів, бо що самим не завжди вдається виконувати мрії. Взагалі, автор цього проекту -  Ярослав Перепеча, хлопець Євгенії Колесніченко.
Зіркою я себе не вважаю, бо це було б неправильно. Те, що мене показали по телевізору, ще нічого не означає. От, якби я став чемпіоном світу чи Європи з бальних танців, то інша справа. Проте,  після проекту бувало, що в Полтаві навіть автографи просили.

А де ти раніше танцював? Хто був твоєю партнеркою? Які твої улюблені танці?
 
Я танцюю з 6 років у Палаці піонерів. Наш клуб «Акцент» - один з найбільших у Полтаві – там займається більше 300 чоловік. Практично з 6 років я почав танцювати в парі з Юлією Рагуліною. Ми з нею їздили на різні змагання і в Україні, і в Росії, і в Чехії. Займали перші,  другі, треті місця. Також  вигравали Суперкубок України. Заробили звання Кандидатів у майстри спорту. По-всякому було. Тепер у неї вже новий партнер.
Стосовно улюблених танців, то можу сказати, що дуже люблю «Самбу», «Ча-чу», «Пасадобль», «Вальс», «Фокстрот». 
А які тобі подобаються дівчата? Взагалі, чи вільне твоє серце зараз?
Зараз у мене немає дівчини. Сподіваюся, що незабаром її зустріну. Взагалі, для мене важливо, щоб вона не палила. Також мені чомусь по життю зустрічаються брюнетки і подобаються брюнетки. Подобається, коли у дівчини є почуття гумору, щоб з нею було не нудно. А ще дуже важливо, щоб вона мені не брехала.

Яку ти любиш музику і фільми?

Я слухаю різну музику, крім шансона. Особливо люблю рок, важкий, інколи - готичний. Зокрема, «ДМЦ», «Nightwish», «Apokaliptika» та ін. Музика налаштовує мене на оптимізм, коли якісь проблеми. А з фільмів теж люблю практично все. Головне, щоб це було цікаво. Щоправда, я не люблю жахів, оскільки не бачу у них сенсу.

Які у тебе плани на майбутнє?
Я не бачу себе без танців. Сподіваюся продовжувати працювати в балеті «Кітч» Шоптенко і Дікусара. У нас вже було достатньо виступів, але замовлення потроху йдуть і на інші місяці цього року. Ми знімалися з балетом у новому кліпі групи Океан Ельзи «Я так хочу до тебе». Хочеться і далі працювати над нашою студією танців «Rick Rose». Ми там вже робимо ремонт, домовляємося із спонсорами, домовляємося з іншими відомими танцюристами різних жанрів і т. д. Сподіваємося, що все вийде!
Звичайно ж, мені хочеться знайти нову партнерку, щоб брати судьба в змаганнях. У Києві, на жаль, знайти партнерку набагато складніше, ніж дівчині знайти партнера.

Сашо, коли до Полтави збираєшся?

Я був перед Новим Роком. Зустрівся з друзями, побув з батьками, племінником. А зараз навіть і не знаю, коли випаде вільна хвилинка, бо у нас практично щодня тренування. Сподіваюся,  що незабаром вирвуся до Полтави.

Що б ти хотів побажати нашим читачам?

Читачам я побажаю теж сміливості. Завжди робити улюблену роботу і не боятися інколи йти на маленький ризик. Найчастіше він себе виправдовує! Якщо людина займається тим, що до душі, то вона щаслива!

Переглянути фотогалерею з заходу тут! (для перегляду необхідний сучасний браузер - Inte1et Explorer 8, Mozilla 3, Opera 10).


ВТ, 7 мая 2024, 5:32 Курс НБУ: USD , EUR , RUR