В Україні стартувала акція щодо ранньої діагностики раку

Опубликованно: 23 января 2010 Рубрика: Район
1166 0 0 1 Размер шрифта: Добавить в закладки:

У рамках соціальної ініціативи «Рак не вбиває тих, хто знає, як його попередити» лікарі запрошують кожного на профілактичний огляд. Напередодні всесвітнього дня боротьби з раком з 22 січня по 4 лютого за ініціативою ЛІСОД – Лікарня Сучасної Онкологічної Допомоги - відбудеться соціальна акція, основна мета якої – акцентувати увагу українського суспільства на необхідності регулярного проходження скринінгу, як ключового чинника попередження онкологічних захворювань.


Скринінг - регулярний огляд здорових людей з метою виявлення захворювання на найраніших стадіях.

В рамках акції всім охочим буде запропоновано прийти на консультативний  прийом до клінічного онколога ЛІСОД, і за наслідками консультації пройти індивідуально підібрану програму скринінгу.

Щоб брати судьба в акції, досить реєструватися на сайті лікарні ЛІСОД (http://www.lissod.com.ua/ru/95/) - відправити заявку. Перші 10  чоловік мають можливість проконсультуватися з лікарем-онкологом і пройти  діагностичне обстеження  безкоштовно. Кожен учасник скринінгової програми отримає: Консультацію клінічного онколога, який збирає анамнез, де враховуються хронічні захворювання, спадковість, чинники навколишнього середовища, спосіб життя, шкідливі звички і оцінюються онкологічні ризики. Індивідуальну програму обстеження, після проходження якої, людина може бути упевнена в тому, що він абсолютно здоровий або, навпаки, йому буде необхідно звернути увагу на деякі аспекти свого здоров'я. Проведення обстеження на найсучаснішому рівні в провідній онкологічній лікарні.

Важлива деталь: всі види скринінгу проводяться за відсутності яких-небудь симптомів захворювання. «Проходити скринінг щороку – нормальна практика для сучасних людей, які замислюються про завтрашній день», - говорить головний онколог ЛІСОД,  доктор Цві Бернштейн. Статистика розвинених країн свідчить про те, що при ранньому виявленні раки, можна добитися повного лікування більш ніж 90 % випадків.

Лікарі-онкологи акцентують - оскільки на ранніх стадіях рак протікає без яких-небудь явних проявів захворювання  украй важливо щоб:

  • скринінг проводив висококласний фахівець, що знає, як виявити навіть незначні ознаки захворювання; 
  • устаткування, яке застосовується для скринінгу, було високоточним і відповідало сучасним стандартам світової онкології; 
  • лікарня надавала комплексну  ефективну онкологічну допомогу. Це дасть можливість у разі потреби пройти консультацію, діагностику і лікування, не втрачаючи дорогоцінного часу.

 

Довідка: «Лікарня Сучасної Онокологічної Допомоги» ЛІСОД відкрита в березні 2007 року. Це єдина в Україні лікарня, що забезпечує повний замкнутий цикл профілактики, діагностики і лікування онкологічних захворювань. Пацієнти лікарні отримують онкологічну допомогу відповідно до сучасних стандартів, що довели свою високу ефективність в провідних онкологічних центрах світу, із застосуванням новітніх технологій, досягнень ядерної медицини і молекулярної біології. У лікарні на постійній основі працюють фахівці з Німеччини і Ізраїлю, що мають великий досвід і високий рейтинг в області онкології.

E-mail: nastya@lissod.com.ua

 


СБ, 27 апреля 2024, 0:00 Курс НБУ: USD , EUR , RUR