Військові комісаріати Полтавщини готуються до проведення весняного призову

Опубликованно: 25 января 2010 Рубрика: Район
998 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Військові комісаріати Полтавської області уже розпочали роботу щодо відбору на весняний призив 2010 року юнаків 1993 року народження. Про це на сьогоднішній апаратній нараді в Полтавській ОДА повідомив військовий комісар Полтавського обласного комісаріату Микола Авраменко доповідаючи про підсумки осіннього призову 2009 року та подальшу роботу. «У цілому, завдання на відправку молодого поповнення у війська з області виконане у повному обсязі. До лав збройних сил України та інших військових формувань (сухопутні війська, повітряні сіли, військово-морські) направлено 957 полтавців», - сказав він.



За словами Миколи Авраменка, найкраще провели осінній призов об’єднані військові комісаріати: Полтавський, Кременчуцький, Миргородський, Решетилівсько-Великобагачанський, Шишацький.
«Цьогоріч ми зуміли якісно підібрати здорову молодь у війська. Фактично є лише один випадок повернення за станом здоров’я. Це досить позитивний результат, якщо порівнювати з попередніми роками», - відзначив Авраменко.
Проте не обійшлося і без ухилення хлопців призовного віку від служби в армії. Таких в області  998 призовників.
Призив проводили у режимі обмеженого фінансування. Всього від Міністерства оборони надійшло 87 тис. грн., від Міністерства внутрішніх справ – 25 тис. грн.


ПТ, 29 марта 2024, 14:29 Курс НБУ: USD , EUR , RUR