Володимир Сівкович: в Україні готувався зрив виборів

Опубликованно: 19 января 2010 Рубрика: Район
902 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Сівкович з трибуни Верховної Ради України заявив наступне: "До нас потрапили матеріали стосовно присутності в Україні так званих спостерігачів від Грузії, які свідчать про наміри організації в деяких регіонах країни масових заворушень с метою зриву виборів президента. Зокрема, ми маємо записи телефонних розмов міністра внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі з головою парламентського комітету з питань безпеки та оборони Гіві Таргамадзе, де він говорить, що в українських аеропортах стоять літаки, набиті грузинськими бойовиками та омонівцями, які не можуть повернутися в Грузію. ... "


"... Він просить звернутися до представників Юлії Тимошенко з тим, щоб Україна надала для цього свої літаки.
В іншій розмові Таргамадзе, котрий керував загонами бойовиків під час революції троянд у Грузії, говорить, що якщо його людей не зареєструють спостерігачами, то вони, м’яко кажучи, рознесуть Донецьк. І таких людей прислали до нас в Україну!
В зв’язку з цим Партія регіонів вимагає від СБУ, Прикордонної служби, Генеральної Прокуратури України, Служби зовнішньої розвідки негайно провести розслідування визначених фактів, визначити, з якою метою громадяни інших країн намагалися втрутитися у виборчий процес, зокрема, у Луганській, Донецькій, Дніпропетровській областях.
Уявіть собі, якби комуністи запросили на вибори в Україну китайський спецназ, а Партія регіонів звернулася до Росії і направила на Галичину російський спецназ і чеченців!
Що робить сьогодні Тимошенко? Вона запросила в Україну фактично збройні формування, які могли тут спокійно набрати зброї. Тому що, коли відкрили наші кордони, коли з Росії вигнали майже весь кримінал, його керівники приїхали в Україну.
Ми були фактично на грані масових заворушень, на грані введення в країні надзвичайного стану. В Україні готувався зрив виборів. Я думаю, що вся країна повинна це знати".


ПН, 6 мая 2024, 11:09 Курс НБУ: USD , EUR , RUR