Янукович прогнозує спроби Тимошенко зірвати другий тур виборів Президента

Опубликованно: 25 января 2010 Рубрика: Район
1052 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Кандидат у Президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович прогнозує, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко намагатиметься зірвати другий тур виборів Президента. Про це він сказав сьогодні під час телемосту "Київ-Полтава-Кременчук". "Тимошенко сьогодні намагається за будь-яку ціну або зірвати вибори, або сфальсифікувати, тому що вона бачить, що люди їй не довіряють і що немає шансів жодних перемогти на цих виборах... Я думаю, що ми побачимо найближчим часом їх дії, вони будуть радикальними, вони будуть спрямовані на зрив виборів або на фальсифікацію", - заявив лідер Партії Регіонів.


Коментуючи ситуацію зі спробами захоплення поліграфічного комбінату "Україна", Янукович зазначив, що дії тих людей, які намагалися ввірватися до будівлі і використовували спеціальні засоби, а також не реагували на присутність депутатів Верховної Ради, жодним чином не можна назвати демократичними. "Коли вона (Тимошенко) говорить про демократію, у її вустах це виглядає смішно, і це викликає ще більшу недовіру до неї як до людини. Не можна за будь-яку ціну йти на вибори, бити людей, захоплювати поліграфічний комбінат", - сказав він.

Янукович у черговий раз завірив, що ПР захистить волевиявлення народу, і зазначив, що Тимошенко не вдасться надрукувати стільки бюлетенів, щоб компенсувати низьку підтримку, яку їй висловлює населення.

Крім того, Віктор Янукович обіцяє, що у разі, якщо він буде обраний Президентом, він не буде проводити скорочень державних службовців за політичним принципом. "Я, безумовно, буду проводити політику кадрову, яка буде сприяти розвитку країни, я ніколи не піду шляхом політичної люстрації фахівців", - сказав він. Янукович запевнив, що ПР прекрасно знає, хто з фахівців, які працюють на державних посадах, може ефективно виконувати свої обов'язки, а хто ні. "Усіх, хто сьогодні працює ефективно, ми знаємо, тому мені не треба багато часу вивчати, хто як працює. Ми добре знаємо сьогодні кадри, які є по регіонах, у різних галузях, у міністерствах, комітетах і ми залишимо всіх, хто здатний ефективно працювати, а хто не здатний, попросимо перейти на іншу роботу, але без роботи ніхто не залишиться", - підкреслив лідер регіоналів.


ПН, 6 мая 2024, 10:01 Курс НБУ: USD , EUR , RUR