За новорічні ялинки лісівники області вторгували близько 2 млн. грн.

Опубликованно: 22 января 2010 Рубрика: Район
982 0 0 Размер шрифта: Добавить в закладки:

Підприємства Полтавського облуправління лісового та мисливського господарства підвели підсумки новорічної кампанії 2010 року. Лісівники області реалізували майже 90 тис. ялинок. Вторгували близько 2 млн. грн. Інтернатним закладам області безкоштовно передали 491 шт. новорічних красунь та 20 новорічних комплектів. Найпопулярнішим товаром були пухнасті сосни, розкішні ялинки, навіть ялинки в горщиках як альтернативний варіант для тих, хто хотів своїй новорічній красуні зберегти життя, висадивши її вдома після свята.



Як повідомили у Полтавському облуправлінні лісового та мисливського господарства, вся продукція вирощена на спеціально відведених для цього плантаціях і дбайливо доглянута спеціалістами, тому покупці отримали якісний, екологічно чистий та естетично бездоганний товар.
Суворий контроль вели бригади лісової охорони, міліції, екологічної інспекції за лісовими насадженнями. Уникнути випадків правопорушення не вдалося, хоча винуватці були покарані за законом – складено 64 протоколи зі стягненнями відповідних штрафів.


ЧТ, 18 апреля 2024, 19:17 Курс НБУ: USD , EUR , RUR